RING OSS REDAN IDAG! 0500 41 47 11

OBS!  Smsá   070 68 52 47 4 

Storstäda datorn!

Låt oss göra en riktigt grundlig städning och rengöring av din dator.

Varför??

* Datorn blir mycket snabbare både i uppstart och surfande

* Datorn blir mer pålitlig, säkrare och stabilare

* Datorn blir av med virus, trojaner och bottar

* Datorns fläktar kommer att kyla bättre

* Du kan behålla den och slipper köpa ny dator i onödan!

 

Kanske har du haft din bärbara datorn i soffan eller sängen och som då dragit in damm och annat i fläktarna. Även den stationära datorn har fått en dos av damm då golven i huset blir statiskt laddade under övergången mellan vinter och sommar. Med dammfylda fläktar, virussmittad och fylld hårddisk är risken stor att den kan bli överhettad och ta skada.

 

Därför har vi denna effektiva lösning åt dig!

 

1. RENSAR DIN HÅRDDISK
En vanlig förklaring till att datorn krånglar och segar är en överfull hårddisk. Framför allt har  bärbara datorer små hårddiskar, som snabbt fylls upp.

2. RENSAR & ÅTERSTÄLLER DINA WEBBLÄSARE
Ett annat sätt att spara plats och snabba upp hårddisken är att gå in i webbläsaren och rensa grundligt. Webbhistorik och andra ”spår” som skapats när du surfat försvinner helt!

3. AVINSTALLERAR ONÖDIGA PROGRAM
Att ha för många program installerade på datorn tar upp onödig plats på hårddisken. Vissa program startar dessutom automatiskt, och äter på så sätt upp kraft i onödan. Dessutom blir det svårt att hitta i programlistan om du har för många program.

4. RENSAR VIRUS OCH TROJANER & BOTTAR
En krånglande dator kan ha drabbats av virus. Även om antivirusprogrammet alltid borde skydda din dator så kan den missa! Även trojaner kan smyga sig in utan att ditt antivirusprogram märkt något. Datorn blir seg och opålitlig.

5. UPPDATERAR DIN DATOR
En dator som regelbundet blir uppdaterad med dom senaste windows uppdateringarna har betydligt bättre förutsättningar att klara sig från att få intrång av olika slag, samt att datorn blir stabilare och upplevs snabbare.

6. RENGÖR DIN DATOR FRÅN DAMM
Damm i datorn gör att den blir varm och skadar komponenter så som processor, grafikkort och hårddisk. Datorn kan då upplevas seg och långsam eller rent av inte starta alls. Extra känsliga är bärbara datorer då dom lätt kan överhättas. Rengöringen utförs med tryckluft samt ESD utrustning för att undvika elektrostatiska skador.

 

Tidsåtgången är vanligtvis 1 till 3 dagar

PAKETPRIS  899kr

 

 

Damm i datorn!

 

 

Damm i datorn